We kondigden het al aan in onze nieuwsbrief: De Grote Kleine Besparingenshow wordt dit weekend georganiseerd! Het is een gezamenlijke actie van Zwolse bewonersinitiatieven die met elkaar samenwerken om dit mogelijk te maken. De Grote Kleine Besparingenshow is voor huiseigenaren én huurders. Alle Zwollenaren zijn welkom.

Vrijdag 28 oktober: de Online bespaarshow

Ga er lekker voor zitten. Tijdens de gezellige Online Bespaarshow  die start om 20:00 uur laten de Zwolse bewonersinitiatieven zien hoe je met kleine maatregelen energie kunt besparen, met simpele voorbeelden en duidelijke instructies. Staat je cv-ketel bijvoorbeeld wel goed ingesteld? Verlies je warmte van de radiatoren door de buitenmuur? En hoeveel energie gaat er eigenlijk verloren door het doucheputje?

Tegelijk maken de showmasters er een feestje van, want besparen hoeft niet saai te zijn. Speel mee voor prijzen waar je het warm van krijgt: infraroodpanelen, bankdekens en sloffen.

De Online Bespaarshow is op vrijdag 28 oktober van 20:00 tot 21:00 uur. Meld je nu alvast hier aan!

Zaterdag 29 oktober komt de Besparings Roadshow naar Diezerpoort!

Komende zaterdag trekt de Besparings Roadshow als een vrolijke karavaan langs verschillende Zwolse wijken. Ze delen gratis materialen uit en bij leuke spelletjes kun je nog meer serieuze energiebesparende prijzen winnen. Je kunt de energiecoaches uit jouw wijk ontmoeten en meteen je vragen stellen. Ga jij naar huis met een gratis bespaardouchekop, bankdeken of een afspraak met je eigen energiecoach?

De Besparings roadshow komt langs op de Warme Burendag  die het Coöperatief WijBedrijf Dieze, Energiek Wipstrik en de werkgroep Binennstad Duurzaam gezamenlijk organiseren. Bewoners uit Diezerpoort, Wipstrik en de binnenstad zijn van 11.00 tot 16.00 welkom op het Simon van Slingelandtplein.

Je kan er ook gratis energiebesparende materialen ophalen, bij de grote groene energie besparings bus van Verbeter & Bespaar! Denk bijvoorbeeld aan radiatorfolie, tochtstrips en/of een ledlamp. Heb je de gratis maatregelen dit jaar nog niet aangevraagd? Doe dat dan nog snel, via het online formulier op onze website!

De Grote Kleine Besparingen Show, een gezamenlijke actie van alle Zwolse bewonersinitiatieven.
De grote groene energie bespaar bus tijdens een vorige Warme Burendag

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie