Kleine maatregelen

Kleine maatregelen kunnen al voldoende actie zijn om energie te besparen in uw woning in Diezerpoort. Onder kleine maatregelen verstaan we onder andere een actie, zoals het dichtmaken van naden en kieren, aluminiumfolie plakken achter uw radiator of waterzijdig inregelen van uw CV. Door het nemen de juiste kleine maatregelen voorkomt u hoge energie- en stookkosten.

Kleine maatregelen als actie tegen energiebesparing in Diezerpoort

Het nemen van kleine maatregelen is al vaak al voldoende voor een aardige energiebesparing in uw woning in Diezerpoort. Eén van deze kleine maatregelen die u bijvoorbeeld kunt nemen is het plakken van radiatorfolie. Hierbij wordt de warmte tegengehouden die naar de muur gestraald wordt, waardoor de stookkosten laag blijven. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld ook naden en kieren dicht laten maken. Deze naden en kieren komen vaker terug in huis dan u denkt! Deze zitten bijvoorbeeld op plekken, zoals de brievenbusklep, rondom ramen en kozijnen, tussen gipsplaten en bij het kruipluik.

Wil je ook aan de slag met het simpel besparen van energie?

Heeft u interesse in het besparen van energie? En bent u een bewoner van een particuliere woning in de wijk Diezerpoort? Hiervoor biedt het Coöperatief Wijbedrijf Dieze U.A. u een unieke kans! Wij bieden u diverse gratis te bestellen materialen aan. Dit kan door het onderstaande formulier digitaal in te vullen! Of wilt u advies over het besparen van energie? Ook dit bieden wij aan! Via hetzelfde formulier kunt u aangeven waarin u geadviseerd wil worden. Bijvoorbeeld over hoe u uw huis het beste kunt isoleren. Of het nemen van zonnepanelen voor u een mogelijkheid zijn. Het WijBedrijf kan overigens ook goed de hulp van u en andere bewoners uit Diezerpoort gebruiken. Om elkaar enthousiast te maken om aan de slag te gaan met het simpel besparen van energie. Of om samen activiteiten te organiseren, waarmee we steeds meer bewoners kunnen informeren over de manieren waarop zij energie kunnen besparen. Wil jij helpen? Ook dat kun je aangeven via het onderstaande formulier. Wordt bijvoorbeeld een straatambassadeur. Het WijBedrijf vraagt u dan rond verschillende acties om als coördinator in uw straat of buurt te fungeren. En uw buren te enthousiasmeren om deel te nemen aan onze acties. Of wordt opgeleid tot energiecoach! U krijgt dan een opleiding van het WijBedrijf om energieadviezen te kunnen geven in Zwolle. En heeft u vragen over de onderstaande opties die u aan kunt vinken via het formulier? Neem dan gerust contact met ons op! Stuur bijvoorbeeld een e-mail naar info@wijbedrijfdieze.nl of bel Coos Timmermans op het nummer: 06- 23976208

 

Helaas is het niet meer mogelijk om de kleine energiebesparende maatregelen bij het Coöperatief WijBedrijf Dieze te bestellen!