Energieadvies

 

Als u wilt weten wat u kunt besparen op energie door uw woning te isoleren of zelf energie op te wekken, kunt u een afspraak maken met een energie / wooncoaches. Deze komt dan bij u langs, bespreekt uw wensen en verzamelt gegevens over uw woning en energie­verbruik. Op basis daarvan krijgt u een advies op maat voor het energiezuiniger maken van uw woning en weet u waar de kansen liggen om te besparen.

Wat kost het?  
Dankzij een subsidieregeling van het Rijk kan het WijBedrijf de energiescan gratis aanbieden.

Hoomadvies

Wil jij graag je energierekening verlagen en tegelijkertijd het comfort in je huis verhogen? Dit kan vaak al met enkele eenvoudige stappen. Maar welke handelingen leveren nu echt het meeste op? Daar kunnen wij je bij assisteren.

Onze energiecoaches staan klaar om bij je langs te komen. Ze delen handige tips voor eenvoudige besparingsmaatregelen en kunnen je adviseren over waar het de moeite waard is om in te investeren en waar je wellicht beter nog even mee kunt wachten.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om te besparen en hoe je jouw huis nog comfortabeler kunt maken? Maak gerust een afspraak met een van onze energiecoaches. Samen werken we aan een energiezuiniger en comfortabeler thuis.

Ontmoet de energiecoaches!

Ik ben Wendy Oude Vrielink, 30 jaar oud. Sinds 2019 woon ik in Dieze, op de grens tussen Dieze-Centrum en Dieze-Oost. In het dagelijks leven werk ik op het gebied van energie en duurzaamheid, en ben ik druk met sporten en sociale activiteiten.

Begin 2023 ben ik, na het volgen van een opleiding van 4 dagdelen, energiecoach geworden voor de wijk Dieze. Ik geloof namelijk dat veel mensen best graag energie willen besparen of duurzamer willen leven, maar dat het ook best ingewikkeld kan zijn om uit te zoeken hoe je dat doet. Ik vind het leuk om jou met praktische tips op weg te helpen.

Ik ben Marijn van Dam, vader van twee jongens van 4 en 6. We wonen in het meest zuidelijke buurtje van Dieze, de Bagijnewijde. Ik vind het leuk om mensen te helpen met energie besparen en comfortabel wonen. Hiervoor heb ik in het voorjaar van 2022 een opleiding  gedaan. Ik ben erg benieuwd naar uw wensen op het gebied van duurzaamheid. Wilt u energie besparen, wilt u geld besparen of wilt u wat voor het milieu doen? Ik help u als goede buur graag verder!

Mijn naam is Rien Meekers.
Ik ben een echte Blauwvinger, geboren in Assendorp, opgegroeid op de Pierik en ik woon al meer dan veertig jaar in Dieze-Oost.
Ik heb mijn wijk in positieve zin zien veranderen met de vele renovaties en nieuwbouw.
Ik geniet nu al weer geruime tijd van mijn pensioen.
In mijn werkzame leven was ik bouwmanager bij NS, Movares en als laatste bij ProRail. Mijn functie betrof de begeleiding bij de realisatie van grote en kleine kunstwerken (tunnels , viaducten en bruggen}. Het enige nog bestaande kunstwerk wat ik in Zwolle heb begeleid, is de hoge spoorkap over de hoofdsporen op het station.
Mijn werkgebied was heel Nederland van oost naar west en van noord naar zuid dus heb ik veel van Nederland gezien en vele uren op de Nederlandse wegen doorgebracht om bij mijn projecten te komen.
Mijn hobby’s zijn; in de zomermaanden wandelen in het Franse Middengebergte, het lezen van een goed boek en daarbij een lekker glaasje rode wijn.
In het najaar verken ik graag de prachtige natuur van Nederland iedere keer vanaf een camping à vėlo.
Als vrijwilliger ben ik energiecoach en opgeleid vanuit Blauwvinger Energie.
In deze hoedanigheid wil ik de mensen helpen om comfortabel te kunnen blijven wonen.
In de meeste gevallen kan dat al door het nemen van diverse kleine maatregelen wat uiteraard energie en geld bespaard.