Je hoort het overal om je heen. De energieprijzen blijven maar stijgen. En dus nu het moment om je energiegebruik te verminderen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Het kan bovendien een behoorlijke zoektocht zijn. Waar(mee) te beginnen? Wat is nou het handigst en meest verstandigst om te doen in jouw huis? Moet je nou gelijk je woning van top tot teen gaan isoleren (als dat überhaupt al kan)? Of kun je ook veel energie besparen, door eerst kleinere maatregelen te nemen? Op dit soort vragen kan de samenwerkingspartner van het WijBedrijf, Verbeter & Bespaar, antwoord geven. Ben jij dus een woningeigenaar en wil jij inzicht hoe jij thuis op een simpele wijze geld en energie kan besparen? 

Vraag dan een gratis energiscan aan! Tijdens de energiescan bij jou thuis breng je samen met een gecertificeerde energiecoach jouw woning in beeld en krijg je inzicht in de maatregelen die je kunt nemen voor energiebesparing en comfortverbetering. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van het Hoomdossier.Dat is een app waarin de woning gegevens en de besproken maatregelen worden vastgelegd. Je kunt daarmee ook berekeningen doen om inzicht te krijgen in de kosten en opbrengsten van bijvoorbeeld zonnepanelen, of vloerisolatie in jouw woning. De gecertificeerde energiecoach wil jou daar uiteraard ook bij helpen!

 

Hoe dan verder, na de energiescan?

  • Heb jij nog vragen over de uitgevoerde energiescan? Neem dan gerust contact op met Coos Timmermans van Verbeter & Bespaar. Je kan hem bellen op het telefoonnummer: 06-23 97 62 08. Of stuur een mailtje naar: info@verbeterenbespaar.nl.
  • Wil jij met de adviezen van de energiecoach aan de slag? Ook daar helpt Verbeter & Bespaar jou bij.
  • Ga samen met jouw buren aan de slag! Samen isoleren of samen zonnepanelen laten installeren, is voordeliger dan alleen.

Benut deze unieke kans. Besparen op jouw energierekening begint met een goed advies. Doe mee met deze energiebespaaractie van het WijBedrijf, en vul als woningeigenaar uiterlijk op 13 november het onderstaande formulier in.

 

Ja, ik vraag een gratis energiescan aan!

[formidable id=”7″]

Na het invullen en versturen van het bovenstaande formulier, neemt een gecertificeerde energiecoach contact met jou op. Om een afspraak te maken, en om samen met jou te bespreken welke specifieke vragen jij hebt en wat jouw wensen zijn ten aanzien van het besparen van energie. Ook wordt er een Hoomdossier account voor je aangemaakt. Je krijgt een mail hierover, hoe je kan inloggen etc.. Je mag voor de afspraak met de energiecoach alvast de gegevens over je woning invullen als je dat wilt. Anders doet de energiecoach dat, nadat hij bij jou op bezoek is geweest.

Een gratis energiescan, afgestemd op jouw specifieke woonsituatie, om jou te helpen om energie te besparen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie