Doe ook mee!

En bestel gratis energiebesparende maatregelen van het Coöperatief WijBedrijf Dieze

Tekening-flyer

Wil jij thuis op simpele wijze geld en energie besparen en wat meer comfort?

Doe dan mee met de energiebesparingsactie van het Coöperatief WijBedrijf Dieze! Met deze unieke actie kun je gratis de benodigde materialen bestellen, zoals ledlampen, waterbespaarders, een deurdranger, en een energieadvies. Ook als je een particuliere woning huurt kun je meedoen, en de energiebesparende materialen bestellen.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Samen aan de slag. Enkele mensen uit Dieze – Oost hebben aangegeven te willen helpen om de actie in hun straat/VvE onder de aandacht te brengen. Dit zijn de zogenaamde ‘straatambassadeurs’.
  • De kosten voor het gebruik van stroom en gas rijzen de pan uit! Laat deze unieke kans voor gratis energiebesparende materialen daarom niet aan je voorbij gaan. En vul het onderstaande formulier digitaal in.
  • Het WijBedrijf neemt dan contact met jou op, en maakt afspraken met jou over het ontvangen van de energiebesparende materialen. Dat betekent dat jij deze óf op een afgesproken moment kan komen ophalen bij de bewonersontmoetingsplaats Bij Siem (aan het Simon van Slingelandtplein 38), óf dat de materialen bij jou thuis worden gebracht.

Wil je meer weten?

Voor meer informatie over de gratis energiebesparende maatregelen kun je contact opnemen met Coos Timmermans. Hij is  telefonisch te bereiken op het nummer : 06-23 97 62 08. Of stuur een mailtje naar info@verbeterenbespaar.nl

Bestellijst

Bestellijst

Aankruisen wat u wilt bestellen
Aankruisen als u mee wilt doen!