Doe ook mee!

 

Aan onze gezamenlijke Warme Burendag op zaterdag 29 oktober

Tekening-flyer

Wil jij als bewoner van een particuliere woning op simpele wijze geld en energie besparen en wat meer comfort?

Doe dan samen met je buren mee aan de gezamenlijke energiebesparingsactie van de bewoners initiatieven: ‘Coöperatief WijBedrijf Dieze’, ‘Energiek Wipstrik’, de ‘Werkgroep Binnenstad Duurzaam’, en onze gemeenschappelijke samenwerkingspartner: Verbeter & Bespaar.  Met deze unieke actie kun je gratis de benodigde materialen bestellen, zoals ledlampen, waterbespaarders, tochtprofielen en zelfs een energie advies voor je woning. We haken met onze actie in op de Grote Kleine Besparingen Show, die in samenwerking met allerlei Zwolse bewonersinitiatieven wordt georganiseerd.

Hoe gaat het in zijn werk?

  • Heb je dit jaar nog niet meegedaan aan een Warme Burendag van het WijBedrijf? Laat deze unieke kans voor gratis energiebesparende materialen dan niet aan je voorbijgaan! Vul het onderstaande digitale formulier in. Van ons krijg jij dan een bevestigingsmailtje.
  • Op zaterdag 29 oktober kan je tussen 11.00 en 16.00 uur je bestelling ophalen bij de grote groene energie-bespaar-bus die staat aan het Simon van Slingelandtplein in Zwolle. De koffie en thee staat dan voor je klaar! Ook krijg je advies over de materialen en de besparingsmogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het zuinig afstellen van je CV- ketel of het aanbrengen van een tochtstrip.
  • Bovendien komt de Besparings Roadshow ook naar het Simon van Slingelandtplein! Deze ‘vrolijke karavaan’ organiseert aanvullend leuke spelletjes, waarmee je nog meer energiebesparende prijzen kunt winnen.

Wil je meer weten?

Kom dus naar onze gezellige Warme Burendag! En start op een leuke manier met energie besparen. Het najaar staat immers voor de deur. En dan zijn het o.a. deze kleine maatregelen die een groot verschil kunnen maken. Ze kunnen helpen om jouw energierekening betaalbaar te houden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Coos Timmermans. Hij is telefonisch te bereiken op het nummer: 06-23 97 62 08. Of stuur een mail naar info@verbeterenbespaar.nl.