In het weekend van 16 t/m 18 september organiseerde Stichting Wildebras voor het tweede jaar op rij het ‘Zwetsen en Kletsen festival’ in het park de Hogenkamp. Op 17 en 18 september waren het Coöperatief WijBedrijf Dieze en Verbeter en Bespaar gezamenlijk aanwezig op het festivalterrein, met de opvallende informatiebus.

Bij de bus konden de bezoekers van het meerdaagse festival advies inwinnen op het gebied van energie besparen en het verduurzamen van hun woning. Ook konden zij gratis materialen ophalen, zoals radiatorfolie, tochtstrips en een ledlamp. De aanhoudende regen weerhield tientallen bewoners uit Diezerpoort er niet van om gebruik te maken van deze energie bespaar actie van het WijBedrijf!

De herfst heeft tijdens het festival in ieder geval duidelijk haar intrede gedaan. Daarmee daalt ook de temperatuur. De materialen van het WijBedrijf kunnen helpen om het aangenaam te houden in huis. Terwijl ze er ook voor zorgen dat je minder gas en stroom hoeft te gebruiken. Dat is een prettig gegeven, zeker met de stijgende energieprijzen!

Het Coöperatief WijBedrijf Dieze blijft doorgaan met haar energie bespaar actie, bedoeld voor bewoners van een particuliere woning. Wil jij meer weten over hoe jij (laagdrempelig) jouw huis kan verduurzamen? Of wil je ook gebruik maken van de gratis energiebesparende maatregelen? Vul dan het online formulier in op onze website: https://www.wijbedrijfdieze.nl/kleine-maatregelen/.

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op! Het WijBedrijf is te bereiken via de contactinformatie op onze website. Coos Timmermans van Verbeter en Bespaar kun je bellen op: 06-23976208, of stuur hem een mailtje naar info@verbeterenbespaar.nl.

De informatiebus op het Zwetsen en Kletsen festival 2022.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie