Goed onderhoud van de flat is niet vanzelfsprekend. Dat hebben we afgelopen tijd gezien met de balkons van onze buurt. Jij als VVE-lid* beslist mee over het onderhoud van je flat. Dat gebeurt in de ledenvergadering (ALV) van de Vereniging van Eigenaren.

Maar wat kies je dan? Hoeveel investeer je en waaraan? Denkt iedereen daar hetzelfde over? Stoppen we ons geld in onderhoud of verduurzaming? Of laten we dat aan de beheerder? Hoeveel geld hebben we als VVE eigenlijk? Vragen die in elke flat en voor elk VVE-lid weer anders zijn.

Vul de vragenlijst in en geef alvast je mening over het flatonderhoud. Het helpt de VVE-besturen. Als het VvE-bestuur vooraf weet wat jij verstaat onder goed onderhoud, kun het bestuur met goede onderhoudsvoorstellen komen voor jouw flat. Dat leidt tot realistische keuzes en effectieve besluitvorming in de ledenvergadering (ALV).

Invullen kost je ongeveer 2 minuten. Wat moet je doen?

 1. Klik op de link hieronder.
 2. Je ziet een kaart. Klik op jouw flat;
 3. Vul de vragenlijst in.

Het kost je een paar minuten. Alvast bedankt voor het invullen namens alle VvE’s en het Wijbedrijf Dieze.

*Ben jij geen VvE-lid omdat je huurder bent? Dan willen we je mening over het onderhoud van de flat ook weten. Vraag ook aan je verhuurder om de vragenlijst in te vullen!

2 reacties

 1. Beste meneer / mevrouw,

  Ik waardeer dit iniatief ten zeerste, en ik zou graag de vragenlijst willen invullen.
  Echter als ik op de link klik, kom ik op map uit, als ik mijn adres invul zie ik echter geen mogelijkheid tot het invullen van een vragenlijst.
  Ik hoor graag hoe dit wel mogelijk is.

  Daarnaast ben ik zelf bezig met het onderzoeken van zonnepanelen, ik hoor graag of jullie hier nog tips voor hebben

  Alvast bedankt.

  Rick Uitdewilligen
  Ruusbroecstraat 185

  • Beste Rick,
   u kunt het volgende doen:
   – Als op de link klikt ziet u een venster met uitleg. u klikt op “ik snap het”
   – u ziet een kaart van de buurt. U klikt op uw eigen flat (op het blauwe vlak)
   – u ziet een venster met de foto van de flat. u klikt op de knop “ga naar de vragenlijst”
   – de vragenlijst start.

   Over de zonnepanelen: hiervoor kunt u het beste contact opnemen met de VVE denk ik.

   Vriendelijke groet
   Alex Dol / Team HogenKamp Kiest

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn aangegeven met *

Plaats reactie